28 Şubat 2013 Perşembe

Bu Pazartesi diyete mi başlasak?



İki sene önce, birkaç kilo fazlalığımı bir uzman gözetiminde vermek üzere diyetisyene başvurduğumda, en büyük sorunum mutfaktan çıkamamak olmuştu. 2 ay sonunda havlu atana kadar, mutfakta sürekli salata malzemesi yıkar ya da sebze soyar olmuştum. İşte bu sorunu iyi bildiğimden, bu haberi duyar duymaz hemen paylaşmak istedim. Artık, siz neredeyseniz, diyet yemekleriniz oraya geliyormuş. Bu işi yapan ise Rafinera

Rafinera'nın, 1100 -  1500 kkal/gün özellikli De-Light ve 1600 - 1900 kkal/gün özellikli Fit&Well adında iki temel beslenme planı var. Her biri özel hesaplamalar yapılarak hazırlanan menülerin fiyatları arzu edilen öğünlere göre değişiklik gösteriyor ama ortalama fiyat, günlük 20 TL'den başlıyor.

Peki sistem nasıl işliyor?

Önce siz hedefinize uygun olan menüyü seçiyorsunuz. Rafinera, bu günlük kalori hedefinize uygun, diyetisyen tarafından hazırlanmış ve Dünya Sağlık Örgütü'nce kabul edilmiş yiyeceklerle oluşturulan menünüzü, günlük 5 öğüne bölünmüş şekilde hazırlıyor, pişiriyor ve hijyenin üst düzeyde tutulduğu bir sistemle paketliyor. Hazırlanan paketiniz, soğuk zincirin korunduğu özel bir kuryeyle kapınıza kadar getiriliyor.

Sitemle ilgili daha çok bilgiye ve örnek menülere buradan ulaşabilirsiniz

Hazır bahar da geliyorken, bu Pazartesi diyete mi başlasak acaba?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder