25 Şubat 2013 Pazartesi

“hayat ver”mek için kamera karşısına geçtiler



Zor bir konu bu bence. Bir yanda organ yetmezliği nedeniyle çok zor bir hayat devam ettiren ve içlerinde bir ümitle bekleyen 65 bin kişi, diğer yanda organlarını bağışlama kararı alamayan milyonlarca insan.

Bu kez ünlü isimlerin desteğiyle dikkat çekiliyor bu konuya. Prof. Dr. Yalçın Polat başkanlığındaki Organ Nakli Bilinçlendirme Platformu tarafından gerçekleştirilen ve “Her Bağış Yeni Bir Hayattır” sloganından yola çıkılan “Hayat Ver” sosyal sorumluluk projesi, Türkiye’nin en ünlü isimlerini bir araya getirmiş.

Ahu Sungur,  Aslı Tandoğan, Bengü, Çolpan İlhan, Derya Büyükuncu, Evrim Solmaz, Gökhan Türkmen, Hülya Koçyiğit, İlker İnanoğlu, İsmail Hacıoğlu, Keremcem, Merve Sevi, Murat Başoğlu, Mustafa Ceceli, Naz Elmas, Niran Ünsal, Oya Aydoğan, Rasim Öztekin, Selda Alkor, Sema Keçik, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yetkin Dikinciler, Yıldız Kenter, Zeynep Beşerler ve Zeyno Günenç’in hem fotoğrafları hem de mesajları ile yer aldığı Hayat Ver” projesi kapsamında; organ nakli bekleyen ve organ nakli olmuş bir hastanın hayata bakışı  aynı karede çarpıcı şekilde kurgulanmış. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder