11 Şubat 2013 Pazartesi

Etin halleri...


T-bone biftek, dana pirzola ya da antrikot... Bonfile, kemiksiz kaburga ya da kuzu pirzola... Bir bilenin elinde, bir de ızgarada pişerse, tadına doyum olmaz bu etlerin. Evde pişirirken hakkını vermek içinse, birkaç püf noktasını iyi bilmek gerekir.

Mövenpick Hotel Istanbul 13-24 Mart 2013 tarihleri arasında, taze baharatlar ve soslarla marine edilerek hazırlanan biftek çeşitlerini klasik tatlardan yenilikçi yorumlara uzanan geniş bir yelpazede sunacakmış.

İtalyan Başaşçı Giovanni Terracciano ve ekibi tarafından hazırlanan bu özel menüde tadabileceğiniz yemeklerden bazıları şöyle: Izgara mevsim sebzeleri, elma dilimi patates ve biberiye yağı ile servis edilen ''Fiorentina" usulü ızgara T- bone biftek; sotelenmiş renkli biberler, morel mantarı ve et suyu ile sunulan ızgara dana pirzola; yanında kestaneli polenta, kırmızı lahana ve taze yeşil biber sosu bulunan ızgara dana fileto; Café de Paris soslu dana antrikot graten ve fırınlanmış patates, roka ve kiraz domates salatası eşliğinde sunulan çıtır ekmekle kaplanmış dana pirzola...

Ayrıca antrikot, bonfile, kemiksiz kaburga eti ve kuzu pirzola gibi seçeceğiniz biftek çeşidini masanıza getirilen sıcak volkanik taş üzerinde kendiniz de dilediğiniz gibi pişirebiliyorsunuz.

Rezervasyon için 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder