11 Şubat 2013 Pazartesi

Hem yapın hem tadın


Divan Lokanta’da, Mart ayı boyunca Risotto Günleri düzenlenecekmiş. 2 Mart’ta başlayıp, Mart ayı boyunca devam edecek risotto yapım kursuna katılarak, risotto yapımının inceliklerini Divan Grubu Executive Şefi Giancarlo Gottardo’dan öğrenebilirsiniz. Katılımın 15 kişiyle sınırlı olduğu kurs, her Cumartesi 12.00 – 14.00 saatleri arasında Elmadağ’daki Divan Lokanta’da. Kursun katılım bedeli 85 TL.

"Ben risotto yapmak değil, sadece tatmak istiyorum" diyenler, tüm ay boyunca Divan Lokanta’nın ve tüm Divan Pubların menüsünde yer alacak 5 farklı spesiyali deneyebilir. Badem, roka ve pesto soslu; kuşkonmaz ve safranlı; siyah mürekkep ve brokolili, Akdeniz stili ve porçini mantarlı risotto çeşitleri, pirincin gurme halini sevenleri bekliyor olacak.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder