16 Şubat 2013 Cumartesi

Alışılmışın dışında lezzetler



Ülkemizde Avrupa ya da Uzakdoğu mutfağından özel lezzetler sunan restoranların sayısı hiç de az değil. Ama “Moğol Barbeküsü” konseptinin Türkiye’deki ilk ve tek temsilcisi Go Mongo.

Go Mongo tarafından Türkiye’ye getirilen restoran konseptinde, alışılagelmiş restoranlardan farklı olarak kendi seçtiğiniz karışımı oluşturuyor, pişirilirken izleyebiliyor, kokusunu alabiliyor ve ardından tadabiliyorsunuz.

Go Mongo’nun zengin menüsü ise hepsi keşfedilmeyi bekleyen, alışılmışın dışında lezzetlerle dolu. Farklı sebze çeşitleri ve yer fıstığı sosuyla hazırlanan Tay sebzeleri, hem sağlıklı bir seçenek olması hem de damakta kalıcı lezzetiyle özel tatlar arasında yer alıyor. Go Mongo’nun sıra dışı lezzetlerinden bir diğeri ise, birçok farklı ürünün tadına aynı anda varabileceğiniz Gobi. Tatlı ve ekşi soslu tavuk parçalarının yanında soğan, üç renk biber ve ananas ile hazırlanan Gobi, gerçek bir Moğol lezzeti.

Go Mongo hakkında daha fazla bilgiye şuradan ulaşabilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder