1 Mart 2013 Cuma

Kutu kutu sürpriz!



“Miniklerin eğlenceli, yaratıcı ve sürprizlerle dolu oyun arkadaşı Bardabas, bu aya özel aktivite kutusuyla minikleri uzaya çıkarıyor.” diyordu tanıtımın ilk cümlesi. Ne olduğunu hiç anlamadım! Bu nedenle haberin devamını okumadan, şuraya tıklayarak Bardabas’ın web sayfasına gittim. Tüm detaylar oradaydı ve okudukça anladım ki, Bardabas, özellikle benim kızım gibi, işi oyuncaklarla değil de boya, kağıt ve makasla olanlar için süperdi! İçinden prenses şatoları, takvimler çıkan kutuları kaçırdığımıza da üzüldüm...

Özetle, Bardabas 2-10 yaş grubu çocuklar için hazırlanan bir kutu. Bu kutunun her ay ayrı bir teması var. Aynı tema altında şekillenmekle birlikte, kutunun içeriği de çocukların yaş gruplarına göre değişiyor. Bir nevi dergi aboneliği gibi düşünün bunu. Her ay tek tek alabileceğiniz gibi, abone olarak da alabiliyorsunuz. –ki böyle daha ucuza geliyor tabii- Eğer abone olursanız, ilk kutu 2-5 iş günü içinde, diğer kutular ise her ayın ilk haftası gönderiliyormuş. Kargo ücretsiz.  Oldu olacak fiyatları da yazayım: Tek kutu 39 TL. 3 aylık abonelik 36 TL/ay, 6 aylık abonelik 32 TL/ay, yıllık abonelik ise 29 TL/ay. Ödemeyi, kutunuz kapıya geldiğinde yapıyorsunuz.

Gelelim bu ayki Bardabas kutusuna. Bu ayki kutunun konsepti uzay. Uzay konseptinde birçok farklı aktivitenin yer aldığı Bardabas kutusunda iki ayrı kitap da bulunuyor. 5-7 yaş dönemindeki çocuklara gönderilen kutuda yer alan “Uzay Kaşifleri” kitabında (Final Yayınları) uzay, çocuklara onların anlayacağı dilden keyifli bir şekilde anlatılıyor. Final Yayınları güvencesi ile hazırlanmış kitapta, astronotlar ne yapar, uzay gemisi ve roket nedir, mekanizması nasıl çalışır, uzaydaki araştırma ve incelemeler nelerdir gibi bilgiler anlatılıyor. Ayrıca Bardabas’ın uzaydaki maceralarının anlatıldığı “Uzay Yolculuğu” kitabı da kutudan çıkan bir diğer sürpriz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder