18 Mart 2013 Pazartesi

23 Nisan yaklaşırken - 1



Çocuk Karnavalı
Swissôtel The Bosphorus Istanbul’un, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında geleneksel olarak düzenlediği “Çocuk Karnavalı” bu yıl 28 Nisan Pazar günü saat 12:00 – 17:00 saatleri arasında düzenlenecek. Brunch ikramları, çocuk büfeleri, farklı yaşlara uygun oyun alanları, sevilen sanatçıların sürprizleri ile bol eğlenceli planlanan etkinliğin geliri, AÇEV’in eğitim konusundaki çalışmalarına aktarılacak.


Hayvanlar Karnavalı
Türkiye’nin en önemli oda müziği topluluklarından Borusan Quartet, piyanist Ferhan& Ferzan Önder ve BİFO solistleri, çocukların çok sevdiği ”Hayvanlar Karnavalı”nı iki gün üst üste seslendirecek. Memet Ali Alabora’nın anlatacağı bu özel hikaye, 21 Nisan 2013 Pazar günü 16.00’da ve 22 Nisan Pazartesi akşamı Süreyya Operası’nda seslendirilecek. Aslanın marşıyla başlayıp tavuk ve horozlar, katır, kaplumbağalar, fil, kangurular, akvaryum derken, solo viyolonselli kuğuya varan müzikli “Hayvanlar Karnavalı” kaçırılmayacak bir şenlik.


Sihirli Baloncuklar ve Sokak Oyunları
Alışveriş Merkezi Torium, 23 Nisan 2013, Salı günü gerçekleştirilecek “Crazy Bubble Show” ile hem küçüklere hem de büyüklere köpüklerden oluşmuş sihirli bir dünya vaad ediyor. Show, Torium 1. Kat Atrium alanında, saat 17.00, 18.00 ve 19.00’da olmak üzere üç kez izlenebilecek. Köpük gösterilerinin yanı sıra, yine aynı yerde hazırlanacak özel alanda çocuklar, 20 – 23 Nisan 2013 tarihleri arasında; sek sekten mendil kapmacaya, salıncaktan tahterevalliye kadar birçok eğlenceli sokak oyununu palyaçolar ve animatörlerle birlikte oynayabilecek.

Sinema Şenliği
Her yıl 23 Nisan haftasında düzenlenen Ülker Çocuk Sinema Şenliği, bu yıl da geleneği bozmamış. Türkiye çapındaki en yaygın çocuk şenliği olma özelliğine sahip Ülker Çocuk Sinema Şenliği, 20 Nisan 2013 Cumartesi günü 60’ın üzerindeki ilde çocuklarla buluşacak. Şenlik kapsamında Reef adlı çocuk filmi, tüm çocukların izlemeleri için bir gün boyunca ücretsiz olarak gösterilecek.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder