27 Ocak 2013 Pazar

Sanat ve lezzet bir arada



İstanbul Doors Group’un Garanti Bankası’nın kültür kurumu SALT Galata’daki restoranı Ca’d’Oro’nun menüsü baştan sona yenilenmiş. Dünya mutfağından seçkin lezzetlere yer veren Ca’d’Oro’nun yeni şefi Beril Şanal tarafından yenilenen menüsünde, rakı balık çorbası’ndan uykuluk’a, ördek rilette’den su kabaklı isli firik risotto’ya kadar pek çok farklı yemek bir arada.

SALT Galata’nın içinde modern ve minimal iç alanlar yaratılarak tasarlanan Ca’d’Oro, restoran ve cafe kısmından oluşuyor. Mekanın restoran kısmının açık ve kapalı alanı 150 kişi, cafe kısmı ise 55 kişi ağırlıyor. Cafe alanının mimari açıdan daha rahat bir stilde tasarlandığı Ca’d’Oro’da hafta içi kahvaltı, hafta sonları ise zengin seçenekleriyle dikkat çeken brunch servisinde french toast, eggs benedict ve pancake’ler ön plana çıkıyor. Mekanın Haliç manzarasına hakim şık barında ön plana çıkan kokteyllerden bazıları ise mandarin cosmopolitan, pomegranate margarita, mixed berry caipirinha, prince island tea, apple mojito, apple martini ve metropolitan.

Ca’d’Oro’nun cafe bölümü sanatçı Hüseyin Bahri Alptekin’in kişisel kitaplığına ev sahipliği yapıyor.

Pazartesi günleri kapalı olan Ca’d’Oro, haftanın diğer günlerinde cafe bölümünde 10:00 - 02:00, restoranında 12:00-02:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Ca’d’Oro’nun restoran bölümünün pazar günleri için açılış ve kapanış saati ise 10:00-01:00 .



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder