28 Ocak 2013 Pazartesi

Hamurdan hayaller


3 yaşından sonra, bir çocuk için alınabilecek en iyi oyuncak, oyun hamuru bence. Belki her çocuk oyun hamurundan aynı derecede zevk almıyordur ama belki biraz yönlendirmeyle, çocukları bu noktaya doğru yönlendirmek çok da zor değil. Hele bir de onlara karışmayıp, tamamen serbest bırakırsanız. Bir çocuk için mıncıklamaktan ve yaratmaktan daha güzel ne olabilir ki?

Oyun hamuru denince akla gelen ilk markalardan birisi Play-Doh. Play-Doh’un artık bir alışkanlık haline gelen “Hamurdan Hayller” yarışması 17 Mart’a kadar devam ediyor. 4-7 yaş arasındaki çocukların katılımına açık olan Hamurdan Hayaller Yarışması’na başvurmak için çocukların Play-Doh oyun hamurlarıyla yaptıkları yaratıcı şekillerin fotoğrafını çekip www.hamurdanhayaller.com’a yüklemek veya info@hasbro.com.tr’ye e-mail olarak göndermek gerekiyor.

Miniklerin yaratıcılığının değerlendirileceği yarışmanın jüri üyeleri arasında, moda tasarımcısı Arzu Kaprol, ressam Bedri Baykam, tasarımcı Derin Sarıyer, ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı ve Mimar Sinan Üniversitesi Heykel Bölüm Başkanı Vedat Somay gibi Türkiye’nin farklı sanat dallarından isimler yer alıyor.

Kazananların 29 Mart 2013’te açıklanacağı Hamurdan Hayaller Yarışması’nda her yaş kategorisinde birinci olanları boylarınca oyuncak ödülü, 2.ve 3.leri ise Play-Doh’dan sürpriz hediyeler bekliyor. Yarışmadaki en yaratıcı çocuğu bekleyen büyük ödül ise iPad Mini.
Ayrıntılı bilgi için: www.hamurdanhayaller.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder