25 Nisan 2013 Perşembe

Kanat referansıyla döner tavsiyesi


Evet biraz pahalı ama o kadar lezzetli ki, kanat dedin mi, bibuçuk’u tek geçerim. Hele ağzından yükselen alevlere rağmen kendini durduramadan yemeye devam ettiğin bir acılı kanadı var ki!      

İşte bu kuvvetli referansı nedeniyle, henüz tatmasam da, Bağdat Caddesi’ndeki dükkanda artık döner satmaya başladıklarını da duyurayım dedim. “Özel olarak dinlendirilmiş ve marine edilmiş, süt dana ve kuzu etlerinden üretilen %100 etten yaprak döner” diye tarif ediyorlar dönerlerini. Pek çok dönercideki gibi, ister dürüm, ister sandviçte, ister porsiyon veya pilav üstü olarak servis ediliyormuş. Yanında sunulan alternatifler ise köz patlıcan, köz biber, patates püresi ve turşu.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder